Beoordelingen van Yammi Yaki Zeist

Recente recensies

5.0
Ellen
gisteren

Helaas erg tegengevallen deze keer. De nasi en bami waren anders en minder lekker. Bruin gekleurd door de ketjap? Tjap Tjoy hadden we vegetarisch en bestond nu voornamelijk uit taugé, weinig variatie, smaak was verder wel oké. Foe Yong Hai was wel goed. Hopelijk een volgende keer weer met “normale” nasi en bami.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
gisteren

Heerlijk chinees eten. Bezorging snel, netjes en goed (maar niet overdadig) verpakt.

Maris van Venrooij
14 januari 2022

Te koud eten en niet erg lekker

Mech
6 januari 2022

We hebben heerlijk gegeten, goede prijs kwaliteit verhouding!!

Karin
5 januari 2022

Erg lekker, en weer netjes bezorgd! Bestel hier heel graag

Alexander
3 januari 2022

Altijd prima op tijd, en altijd smakelijk eten, alleen wel de gebakken banaan vergeten deze keer, is wel eens eerder gebeurd, is niet verschrikkelijk maar wel jammer, misschien even dubbel checken voor het bezorgen :)

S. van O
1 januari 2021

Super eten! Ontzettend lekker en de bezorging perfect op tijd. Heel attent ook het extra cadeautje. We hebben ervan genoten en zullen zeker vaker bij jullie terug komen!

Dani
1 januari 2021

Altijd yummie als ik bij Yammi Yaki bestel! :-) Vriendelijke bezorger

Wilma
1 januari 2021

Vers en heerlijk!

Puk
30 december 2021

Heerlijke sushi en gerechten met lekkere bijgerechten, keurig bezorgd. Toppie.

Judith
30 december 2021

Ouderwets Chinees besteld. We moesten iets langer wachten, maar het smaakte weer erg lekker en vers gemaakt. Leuke verrassing: Een mini doosje met een rolletje uramaki cadeau!

Anoniem
25 december 2021

Perfecte bezorging, eten was er super snel en het smaakte heerlijk!!

larenzo
25 december 2021
Chaima
24 december 2021
Devrim Topcu
24 december 2021
D.
22 december 2021

Heerlijk en precies op tijd. Er zat zelfs ook nog een extra’tje bij!

Ingrid
22 december 2021

Sashimi was minimaal! Had 3 porties besteld. Kreeg kleine stukjes zalm die eerder voor zalmsnippers door konden gaan en ook nog kleine porties. Bezorging was prima.

Fatlind
20 december 2021
Brigitte van schoonhoven
19 december 2021

Heerlijk gegeten. Bestelling oprijd op kunnen halen.

Erika
18 december 2021

Echt heel erg lekker! Vers, smaakvol en supersnel bezorgd. Aanrader!

Iris
18 december 2021

Heerlijk gegeten!! Zeker een aanrader!

Tomasz
18 december 2021

Eten was goed, lekker veel groenten. Beetje weinig cashewnootjes, maar verder lekker. De vorige keer vonden we het eten te zout en hadden ditmaal gevraagd om minder zout te gebruiken. Het eten was dit keer veel minder zout en wat erg lekker was. Helaas hadden we ook gevraagd om zonder uien (ivm allergie van een van ons), maar hieraan was niet voldaan. Bezorging was mooi op tijd, fijne service!

Gijs
17 december 2021

Na t berichtje “uw bestelling is onderweg” nog een half uur moeten wachten, helaas alles lauw..

AG
17 december 2021

Veel te laat bezorgd. Geen communicatie hierover en geen excuses. Laat weten als jullie niet op tijd kunnen bezorgen.

Marit
17 december 2021

Heel lekker! En het enige restaurant in Zeist waar ze mijn favorieten hebben, bakbanaan, gyoza EN ebi tempura en ook daadwerkelijk alles geleverd wordt wat je bestelt met ook nog iets extra's erbij.

Karin
13 december 2021

Eerste keer besteld, eten was ontzettend snel bezorgt, en alles was heerlijk! Ga hier zeker vaker bestellen

TvR
12 december 2021
Ondrej
11 december 2021

Ons bezoek getrakteerd aan onze nieuwe favoriete sushi en het was een heel groot succes! Superlekker!

Esther
9 december 2021

Heerlijk eten. Vers gewoon super lekker

Edozevenbergen
8 december 2021

Deze keer was het Lekkerrrrrrrrrrrrrrr. Tip, bami was een beetje flauw..., misschien iets meer smaak er aan toe voegen.

Sam
7 december 2021

Geweldig! Ben vaste klant geworden 😅

prismman
6 december 2021

Meerdere keren besteld hier. Eten is altijd lekker, porties zijn meer dan prima en bezorging is altijd netjes op tijd.

Rick
5 december 2021

Prima kwaliteit en smaakvol voedsel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.knijff
4 december 2021

Heerlijk eten, makkelijk met bestellen en snel en heet geleverd!! Zeker aanrader, wij gaan snel weer bestellen😉

Ondrej
4 december 2021

Super lekker! Echt een aanrader. We gaan binnenkort weer bestellen.

Pieter Dekker
28 november 2021

Uitstekend van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
25 november 2021

Lekker verse groenten. Erg lekker

Romy
25 november 2021

Duurde bijna 1,5 uur. Kwaliteit ook minder dan wij gewend zijn vandaag helaas. Normaal is het eten beter bij jullie.

Michelle
22 november 2021

Het eten was een beetje karig, ben beter en uitgebreider gewend wat betreft ingredienten in pokebowl's en donburi's. Rijst was niet smaakvol. Er stond als je op de website bestelde boven de 20 euro dan kreeg je iets extra's bij je bestelling, maar helaas zat er niks bij.

Reactie van Yammi Yaki

Beste klant, bedankt voor uw advies, waarschijnlijk was door de drukte van weekend heeft onze collega de extra's vergeten mee te geven, maar die krijgt u wanneer u weer bij ons besteld. Gr.

R. Straatman
21 november 2021

Prima kwaliteit van het eten. Heel smaakvol. Helaas niet alles geleverd van de bestelling. Ik moet de loempia nog ontvangen. Verder niets te klagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wies van der heide
21 november 2021
GJ
20 november 2021

Verrassend lekker

Van der Zee
20 november 2021

Als voorgerecht hadden we de Fried Ebi's. Heerlijk krokant. Hoofdgerecht: ti pan yammiyaki speciaal: rijk gevuld en heerlijk. De bezorger was stipt op tijd. Prima gedaan.

Leo Kroon
14 november 2021

Tu pan heel goed; loempia iets minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edward
14 november 2021

Eten was top, Helaas was bestelling incompleet, waardoor ik extra terug moest, ook ontbrak het extraatje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jomar
14 november 2021

Eigenlijk vond ik de hoeveelheid eten erg tegenvallen. Portie rijst precies voor twee normale eters. Smaak van babi pangang kon ik niet proeven wel dat ik het pittig vond. Nee niet de babi pangang die ik normaal gewend ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yammi Yaki

Beste klant, bedankt voor uw acvies, een portie babipangang met nasi is bedoeld voor een persoon,u kunt misschien volgende keer de combi gerecht bestellen, die zijn voor twee personen. gr.

Anoniem
8 november 2021

Eten viel qua smaak en bereiding erg tegen helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yammi Yaki

Beste klant, bedankt voor uw advies, door de drukheid in de keuken, heeft waarschijnlijk de koks sommige bestelling met haast voorbereid, wij zullen volgende keer extra opletten. Gr.

Bert
7 november 2021

Stipt op tijd, lekker, goed op temperatuur. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
6 november 2021

Heel vriendelijke mensen, kregen een extraatje en er was uitstekend rekening gehouden met verzoeken ivm een allergie. Alles was vers en heel snel klaar. Wel was het te zout voor onze smaak, maar als we een volgende keer vragen of eea met minder zout bereid kan worden, heb ik er alle vertrouwen in dat ze dat zullen doen.

peter
30 oktober 2021

besteld via webside. Precies op tijd klaar (afhalen). Prima van smaak! aan te bevelen.

W. Van der Zee
29 oktober 2021

Smakelijk maandmenu gehad. Op tijd bezorgd. Grote porties. Ondanks dat de gerechten goed gekruid waren, hebben wij toch nog gebruik gemaakt van de bijgeleverde sambal. Wij houden van zeer pittig eten. Wij zouden het op prijs stellen als de kaart meer uitgebreid wordt met Indische gerechten en combigerechten. Eventueel ook keuze in kleine porties. Wij bevelen deze afhaalservice aan.

Jan Otter
21 oktober 2021
Twan
20 oktober 2021

Weer lekker gegeten, netjes volgens afgesproken tijd geleverd. Ga zo door

Susan
20 oktober 2021

Lekker eten goede kwaliteit. Prijs is niet duur.

Jacqueline
17 oktober 2021

Helaas dit keer niet zo goed. Vlees was niet van topkwaliteit, harde, droge stukjes en vetrandjes. En de saus, was zo dik dat er geen sprake was van saus maar eerder dikke strooplaag. Jammer want mijn ervaringen waren tot nu toe zeer goed.

C
16 oktober 2021

Het was heerlijk, lekker veel verse groenten in de tjap tjoy, heerlijk daging roedjak en de babi pangang was ook goed. Enige minpuntje is de beperkte kaart voor warme 'traditionele ' chinese gerechten, doordat de meerderheid nu sushi is. Graag meer keuze in combinatiegerechten, dat zou fijn zijn!

Paul
13 oktober 2021

Heerlijk met 4 personen gegeten. Alle gerechten waren uitstekend en stonden netjes op de afgesproken tijd klaar, erg vriendelijke bediening. Ik kom zeker terug :).

m van doornik
10 oktober 2021

was goed te eten

Emanuel
8 oktober 2021

Twee keer in week besteld, dat zegt al genoeg.. ;-) De Sushi is vers, de rijst is goed. Smaak mag nog iets uitgesprokener, minder "Hollands"

Reactie van Yammi Yaki

beste klant, bedankt voor uw advies. gr

Elaine Cretier
7 oktober 2021

Eten stond keurig op de bestelde tijd klaar , was nog heet bij thuiskomst ( Zeist in de buurt bij Abbing) smaakte voortreffelijk en ruim voldoende. Gaan zeker vaker bestellen

Shyla
5 oktober 2021

Heerlijk

Anoniem
4 oktober 2021

Heeft korting gegeven, maar veel minder vlees dan elders wat je kan bestellen. Was met groene en de bakjes bami/nasi die bij een combigerecht zitten zijn veel kleiner dan wij gewend zijn

Reactie van Yammi Yaki

Beste klant, bedankt voor uw advies. Het combi gerecht is voor een persoon, vandaar de klein bak nasi/bami erbij. gr.

Hans
2 oktober 2021

Goede service en lekker gegeten.

Frederik
28 september 2021

Bezorger was mooi op tijd. Sushi was goed, maar ik vond (helaas) niet alle Sushi even lekker (smaken verschillen nu eenmaal) Wasabi was goed pittig :-) !

WIlma
27 september 2021

Prima sushi 🍣

Romu
26 september 2021
Jacqueline
24 september 2021

Echt prima! Vers, ruim voldoende voor 2 personen. Aanrader!

D.
19 september 2021

Superlekker en mooie porties. Het was er binnen 25 minuten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
19 september 2021

Heerlijke pekingeend gehad, nasi mag wat gevulder (nu alleen gebakken rijst met prei)

.
12 september 2021
Deborah
11 september 2021

De sushi was er lekker maar had de kippen soep die ik bij besteld had was erg zout zelf vind ik dat niet lekker

Twan
10 september 2021

Weekmenu besteld, netjes bezorgd. Alles was goed warm, heerlijk gegeten! Tip, nasi mag iets meer gevuld zijn. Ga zo door.

Van der straaten
8 september 2021

Heerlijk eten. Laat het zo blijven.

Shyla
7 september 2021

Super goed 👍

Leo Kroon
5 september 2021
Lydia
5 september 2021

Heerlijke pokebowl..zou van mij minder rijst in mogen,dan klopt de verhouding wat beter..maar de smaak is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ninke
31 augustus 2021

Lekker eten, snel bezorgd en goed warm. De sesambolletjes zijn echt hemels! Zeker voor herhaling vatbaar.

Ad Arnold
30 augustus 2021

Alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B koot
29 augustus 2021

De nasi, de babi Pangang en de saté waren heerlijk. De bami vond ik niet weinig smaak hebben, maar overall heerlijk gegeten in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
29 augustus 2021

Vind het een prima prijs kwaliteit verhouding. Groentes zijn echt vers en het vlees is super mals!

Petra
28 augustus 2021

Wontonsoep en cassave kroepoek was weer lekker. Loempia viel tegen, was niks bijzonders aan. Bezorging binnen een half uur en nog goed heet bij aankomst.

Wiebe
24 augustus 2021

redelijk geprijsd, maar niet meer dan redelijk eten... de babi pangang was best ok, maar de sushi viel mij niet mee. in lijn van verwachting met asiatisch fusion afhaal.

Reactie van Yammi Yaki

Beste Wiebe,wij zijn net pas geopend en de koks moesten nog aanwennen aan de nieuwe werkomgeving,maar wij gaan zeker onze beste doen om de kwaliteit te verbeteren

Petra
23 augustus 2021
Brenda
23 augustus 2021

Was lekker maar te veel rijst. Had liever meer groenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lever
22 augustus 2021

Top nu meerdere keren besteld en echt geweldige kwaliteit! Was nooit een sushi fan tot ik deze leerde kennen. Ga zo door!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lizzie
22 augustus 2021

Heerlijk sushi gegeten . Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen . Blij met de folder in onze brievenbus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erica
22 augustus 2021

We hadden een combinatie gerecht met nasi, een salade en een xl sushi schotel met z'n 4en. Dat was voldoende en alles heeft goed gesmaakt en zag er verzorgd uit, al vond ik de nasi een beetje flauw. Onze gasten (ervaren sushi liefhebbers) waten zeer te spreken over de sushi.

Reactie van Yammi Yaki

Beste Erica,het zijn alles nieuwe appratuur.wij moeten nog inwerken en de appratuur goed leren kenen. wij zullen de volgende keer rekening houden met de gebakken rijst.mvg Lin.

m van doornik
22 augustus 2021

ik heb voor de eerste keer besteld en ik ben er goed over te spreken en het smaakte mij prima

Reactie van Yammi Yaki

Beste Van Doornik,heel fijn dat u van genoten heeft en graag tot de volgnde keer.mvg Lin

Femke
22 augustus 2021

Heerlijk gevarieerde sushi van goede kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Reactie van Yammi Yaki

Juffrouw Femke, hartelijk bedankt voor de compliment. Dat is een heel krachtig aanmoedigen voor ons team. mvg LIn

Petra
21 augustus 2021

De aardappelkoekjes en de saté vielen tegen. Smaakte niet als huisgemaakt. De rest was allemaal heerlijk!! En er staan nog voldoende producten op om weer te bestellen! Tip als dessert, spekkoek. Sluit meer aan bij Asian fusion dan creme brule.

Reactie van Yammi Yaki

hartelijk bedankt voor de tip.zodra iedereen hebben ingewerken.wij zullem meer uitbreiden in ons eogen webmail. Mvg Lin

Bram
20 augustus 2021

Goede kwaliteit sushi en snelle bezorging! Ga de volgende keer hier weer bestellen!

Reactie van Yammi Yaki

Beste Bram,super dat je geniet van onze sushi en graag tot de volgende keer, mvg Lin

Onno
18 augustus 2021

Snel en lekker! Welkom in de wijk Yammi Yaki.

Reactie van Yammi Yaki

Bedant voor de compliment,Wij voelen thuis. jouw naam worden genoteerd.

Petra
17 augustus 2021

Heerlijk eten, mooie porties, lekker warm en keurig op tijd bezorgd!

Reactie van Yammi Yaki

Beste Petra,bedankt voor jouw top review en graag tot de volgende keer.

A.
16 augustus 2021

Eten was keurig op tijd. Goed warm. En heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yammi Yaki

Hartelijk bedankt voor de compliment, heel aanmoedigen ,mvg Lin

Pieter Dekker
16 augustus 2021

Wij missen Mihoen in de basis gerechten. Maaltijd smaakvol!

Reactie van Yammi Yaki

Meneer Dekker,excusser voor de gemiste bijgerecht. wij zullen de volgende keer compenseren de gemist gerechhten. ik zal een actie code invoren en gekoppel met jouw mobil zodat je volgende bestelling niet meer kunnen misser. mvg Lin

Michelle
15 augustus 2021

Snelle en goede service! Het eten was ook heerlijk. Wij gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yammi Yaki

Tot uw dienst. een heel groot en krachtig compliment.het wordt genoteerd.mvg Lin

BK
15 augustus 2021

Sushi, gyoza en komkommertjes besteld. Heerlijk! Wok ossenhaas yammiyakisaus afgehaald, gerecht staat met 1 rode peper aangegeven..vandaar dat k extra pittig vroeg. Helaas was het totaal niet pittig ook geen klein beetje. Maarrrr verder niks te klagen. Heerlijk eten! En zeker herhaling vatbaar!

Reactie van Yammi Yaki

bedant voor jouw review.de volgende bestellng zullen wij rekening houden met de dosering van de pichtigheid. als je even bij de opmerking doorgeven.wij zal dat op jouw gewenste specerij toevoegen.mvg Lin

Romy
14 augustus 2021

Vers, vriendelijk personeel, goed warm.

Reactie van Yammi Yaki

Heel hartelijk bedankt voor de compliment.het is voor ons een heel groot en krachtig aanmoedigen. mvg Lin