Beoordelingen van Yammi Yaki Zeist

Recente recensies

5.0
Jacqueline
gisteren

Helaas dit keer niet zo goed. Vlees was niet van topkwaliteit, harde, droge stukjes en vetrandjes. En de saus, was zo dik dat er geen sprake was van saus maar eerder dikke strooplaag. Jammer want mijn ervaringen waren tot nu toe zeer goed.

C
16 oktober 2021

Het was heerlijk, lekker veel verse groenten in de tjap tjoy, heerlijk daging roedjak en de babi pangang was ook goed. Enige minpuntje is de beperkte kaart voor warme 'traditionele ' chinese gerechten, doordat de meerderheid nu sushi is. Graag meer keuze in combinatiegerechten, dat zou fijn zijn!

Paul
13 oktober 2021

Heerlijk met 4 personen gegeten. Alle gerechten waren uitstekend en stonden netjes op de afgesproken tijd klaar, erg vriendelijke bediening. Ik kom zeker terug :).

m van doornik
10 oktober 2021

was goed te eten

Emanuel
8 oktober 2021

Twee keer in week besteld, dat zegt al genoeg.. ;-) De Sushi is vers, de rijst is goed. Smaak mag nog iets uitgesprokener, minder "Hollands"

Reactie van Yammi Yaki

beste klant, bedankt voor uw advies. gr

Elaine Cretier
7 oktober 2021

Eten stond keurig op de bestelde tijd klaar , was nog heet bij thuiskomst ( Zeist in de buurt bij Abbing) smaakte voortreffelijk en ruim voldoende. Gaan zeker vaker bestellen

Shyla
5 oktober 2021

Heerlijk

Anoniem
4 oktober 2021

Heeft korting gegeven, maar veel minder vlees dan elders wat je kan bestellen. Was met groene en de bakjes bami/nasi die bij een combigerecht zitten zijn veel kleiner dan wij gewend zijn

Reactie van Yammi Yaki

Beste klant, bedankt voor uw advies. Het combi gerecht is voor een persoon, vandaar de klein bak nasi/bami erbij. gr.

Hans
2 oktober 2021

Goede service en lekker gegeten.

Frederik
28 september 2021

Bezorger was mooi op tijd. Sushi was goed, maar ik vond (helaas) niet alle Sushi even lekker (smaken verschillen nu eenmaal) Wasabi was goed pittig :-) !

WIlma
27 september 2021

Prima sushi 🍣

Romu
26 september 2021
Jacqueline
24 september 2021

Echt prima! Vers, ruim voldoende voor 2 personen. Aanrader!

D.
19 september 2021

Superlekker en mooie porties. Het was er binnen 25 minuten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
19 september 2021

Heerlijke pekingeend gehad, nasi mag wat gevulder (nu alleen gebakken rijst met prei)

.
12 september 2021
Deborah
11 september 2021

De sushi was er lekker maar had de kippen soep die ik bij besteld had was erg zout zelf vind ik dat niet lekker

Twan
10 september 2021

Weekmenu besteld, netjes bezorgd. Alles was goed warm, heerlijk gegeten! Tip, nasi mag iets meer gevuld zijn. Ga zo door.

Van der straaten
8 september 2021

Heerlijk eten. Laat het zo blijven.

Shyla
7 september 2021

Super goed 👍

Leo Kroon
5 september 2021
Lydia
5 september 2021

Heerlijke pokebowl..zou van mij minder rijst in mogen,dan klopt de verhouding wat beter..maar de smaak is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ninke
31 augustus 2021

Lekker eten, snel bezorgd en goed warm. De sesambolletjes zijn echt hemels! Zeker voor herhaling vatbaar.

Ad Arnold
30 augustus 2021

Alles prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B koot
29 augustus 2021

De nasi, de babi Pangang en de saté waren heerlijk. De bami vond ik niet weinig smaak hebben, maar overall heerlijk gegeten in

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
29 augustus 2021

Vind het een prima prijs kwaliteit verhouding. Groentes zijn echt vers en het vlees is super mals!

Petra
28 augustus 2021

Wontonsoep en cassave kroepoek was weer lekker. Loempia viel tegen, was niks bijzonders aan. Bezorging binnen een half uur en nog goed heet bij aankomst.

Wiebe
24 augustus 2021

redelijk geprijsd, maar niet meer dan redelijk eten... de babi pangang was best ok, maar de sushi viel mij niet mee. in lijn van verwachting met asiatisch fusion afhaal.

Reactie van Yammi Yaki

Beste Wiebe,wij zijn net pas geopend en de koks moesten nog aanwennen aan de nieuwe werkomgeving,maar wij gaan zeker onze beste doen om de kwaliteit te verbeteren

Petra
23 augustus 2021
Brenda
23 augustus 2021

Was lekker maar te veel rijst. Had liever meer groenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lever
22 augustus 2021

Top nu meerdere keren besteld en echt geweldige kwaliteit! Was nooit een sushi fan tot ik deze leerde kennen. Ga zo door!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lizzie
22 augustus 2021

Heerlijk sushi gegeten . Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen . Blij met de folder in onze brievenbus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erica
22 augustus 2021

We hadden een combinatie gerecht met nasi, een salade en een xl sushi schotel met z'n 4en. Dat was voldoende en alles heeft goed gesmaakt en zag er verzorgd uit, al vond ik de nasi een beetje flauw. Onze gasten (ervaren sushi liefhebbers) waten zeer te spreken over de sushi.

Reactie van Yammi Yaki

Beste Erica,het zijn alles nieuwe appratuur.wij moeten nog inwerken en de appratuur goed leren kenen. wij zullen de volgende keer rekening houden met de gebakken rijst.mvg Lin.

m van doornik
22 augustus 2021

ik heb voor de eerste keer besteld en ik ben er goed over te spreken en het smaakte mij prima

Reactie van Yammi Yaki

Beste Van Doornik,heel fijn dat u van genoten heeft en graag tot de volgnde keer.mvg Lin

Femke
22 augustus 2021

Heerlijk gevarieerde sushi van goede kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Reactie van Yammi Yaki

Juffrouw Femke, hartelijk bedankt voor de compliment. Dat is een heel krachtig aanmoedigen voor ons team. mvg LIn

Petra
21 augustus 2021

De aardappelkoekjes en de saté vielen tegen. Smaakte niet als huisgemaakt. De rest was allemaal heerlijk!! En er staan nog voldoende producten op om weer te bestellen! Tip als dessert, spekkoek. Sluit meer aan bij Asian fusion dan creme brule.

Reactie van Yammi Yaki

hartelijk bedankt voor de tip.zodra iedereen hebben ingewerken.wij zullem meer uitbreiden in ons eogen webmail. Mvg Lin

Bram
20 augustus 2021

Goede kwaliteit sushi en snelle bezorging! Ga de volgende keer hier weer bestellen!

Reactie van Yammi Yaki

Beste Bram,super dat je geniet van onze sushi en graag tot de volgende keer, mvg Lin

Onno
18 augustus 2021

Snel en lekker! Welkom in de wijk Yammi Yaki.

Reactie van Yammi Yaki

Bedant voor de compliment,Wij voelen thuis. jouw naam worden genoteerd.

Petra
17 augustus 2021

Heerlijk eten, mooie porties, lekker warm en keurig op tijd bezorgd!

Reactie van Yammi Yaki

Beste Petra,bedankt voor jouw top review en graag tot de volgende keer.

A.
16 augustus 2021

Eten was keurig op tijd. Goed warm. En heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yammi Yaki

Hartelijk bedankt voor de compliment, heel aanmoedigen ,mvg Lin

Pieter Dekker
16 augustus 2021

Wij missen Mihoen in de basis gerechten. Maaltijd smaakvol!

Reactie van Yammi Yaki

Meneer Dekker,excusser voor de gemiste bijgerecht. wij zullen de volgende keer compenseren de gemist gerechhten. ik zal een actie code invoren en gekoppel met jouw mobil zodat je volgende bestelling niet meer kunnen misser. mvg Lin

Michelle
15 augustus 2021

Snelle en goede service! Het eten was ook heerlijk. Wij gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Yammi Yaki

Tot uw dienst. een heel groot en krachtig compliment.het wordt genoteerd.mvg Lin

BK
15 augustus 2021

Sushi, gyoza en komkommertjes besteld. Heerlijk! Wok ossenhaas yammiyakisaus afgehaald, gerecht staat met 1 rode peper aangegeven..vandaar dat k extra pittig vroeg. Helaas was het totaal niet pittig ook geen klein beetje. Maarrrr verder niks te klagen. Heerlijk eten! En zeker herhaling vatbaar!

Reactie van Yammi Yaki

bedant voor jouw review.de volgende bestellng zullen wij rekening houden met de dosering van de pichtigheid. als je even bij de opmerking doorgeven.wij zal dat op jouw gewenste specerij toevoegen.mvg Lin

Romy
14 augustus 2021

Vers, vriendelijk personeel, goed warm.

Reactie van Yammi Yaki

Heel hartelijk bedankt voor de compliment.het is voor ons een heel groot en krachtig aanmoedigen. mvg Lin